Тема призначена для публікацій переважно кліпів переважно з ютуба. Але також тему можна використовувати для усього що пов*язано з музикою.
Дивіться також теми:
Песьні Свабоды 2020
Зима
Зимові свята (композиції)
Весна
Різна всячина |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Різна всячина » Музика » Музика
Тема призначена для публікацій переважно кліпів переважно з ютуба. Але також тему можна використовувати для усього що пов*язано з музикою.
Дивіться також теми:
Песьні Свабоды 2020
Зима
Зимові свята (композиції)
Весна
В дитинстві дуже подобалась музика в кінці фільму "Гостья из будущего".
Я все хотів її записати на магнітофон та все чомусь відкладав, до останньої серії.
А от в останній серії "нарвався" на пісню, яку я терпіти не можу з-за музики та манери виконання.
Може якби вона по іншому виконувалась та під музику яка мені подобається я б по іншому і відносився б до пісні, але ж...
Опублікований Master777, кліп SILENZIUM Прекрасное далеко, - мені сподобався! Дякую!
В дитинстві дуже подобалась музика в кінці фільму "Гостья из будущего".
Я все хотів її записати на магнітофон та все чомусь відкладав, до останньої серії.
А от в останній серії "нарвався" на пісню, яку я терпіти не можу з-за музики та манери виконання.Може якби вона по іншому виконувалась та під музику яка мені подобається я б по іншому і відносився б до пісні, але ж...
Опублікований Master777, кліп SILENZIUM Прекрасное далеко, - мені сподобався! Дякую!
Самому подобається, silenzium чудова група!!!
Це моя улюблена співачка, дуже талановита жінка.
Вы здесь » Різна всячина » Музика » Музика